кошница
cart
0,00 лв.

Кошницата е празна

Междинна сума
0,00 лв.

Защита на личните данни

 

O-Connect обръща особено внимание на важността и конфиденциалността на Вашите лични данни. Всякаква информация, събрана и чрез онлайн платформата, се обработват от O-Connect Premium Group LTD, със седалище София, Sopharma Business Towers,  ул. Лъчезар Станчев 5, ет. 4, следвайки българските закони за защита на лични данни ЗЗЛД.

Лични данни по смисъла на ЗЗЛД са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

Всички лични данни, предоставени от потребителите на онлайн платформата, ще бъдат използвани едиствено за:

-       обработка и управление на поръчки

-        доставка на продукти,

-       комуникация с клиентите относно поръчки, оферти, промоции, препоръки и забележки

-       обработка на плащания

-       осчетоводяване, фактуриране

Възможно е предоставените данни да бъдат използвани за контакт с клиента с административни или оперативни цели, анкети с цел проучване и подобряване на предлаганите услуги.

O-Connect гарантира, че личните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен при наличието на изрично писмено съгласие на Ползвателя или, ако информацията се изисква от компетентен държавен орган в рамките на правомощията му по закон.

При създаване на акаунт и попълване на своите лични данни, клиентът декларира, че е съгласни неговите лични данни да бъдат съхранени и използвани от O-Connect за:

    - Маркетинг дейности  - изпращане на информационни или търговски съобщения по email  (оферти, промоции, рекламни съобщения)
    - Уведомяване по email за всякакъв вид промени по сайта, администриране и информация за профилактика на платформата.
    - Проучване на пазара, изготвяне на статистики с цел подобряване на предоставените услуги.

 

O-Connect запазва изключителното право да проверява и да изисква от клиента да се легитимира и да удостовери достоверността на въведените по време на регистрацията лични данни.

 В случай, че клиентът забрави или изгуби своята парола за достъп, O-Connect ще предоставя възможност за генериране на нова парола и за промяна на забравената парола на адрес: admin@o-connect.com

Потребителският акаунт може да бъде изтрит от базата данни заедно с прилежащата към него информация по всяко време при желание от страна на клиента.

 

Моля имайте предвид, че онлайн магазина на O-Connect използва “Cookies”, с цел  адаптиране на съдържанието на страницата към предпочитанията на потребителя и за оптимизиране на използването на уебсайта. С използването на сайта на O-Connect, клиентите се съгласяват и приемат употребата на "Cookies".

Cookies представляват малки текстови модули от информация, които се съхраняват на вашия компютър, с цел идентификация на браузъра по време на взаимодействие с уеб сайтове. Те са напълно безопасни, не са програма и не може да съдържат вируси,нито да засегнат по някакъв начин компютърната  конфигурация и софтуер, инсталиран на Вашия компютър, Te не съдържат никаква информация за идентифициране на потребителя и не служат на обработката на лични данни.

 

Онлайн платформата на O-Connect използва Cookies със следните цели:


-     съхранение на информация за браузъра, предпочитания, последно визуализирани страници, с цел предоставяне на персонализирано съдържание.

-       с цел изготвяне на статистика, която да ни поcлужи за изготвяне на оферти, отговарящи на вашите търсения и интереси.

-       с цел подобряване структурата и съдържанието на сайта.

Модулите Cookies могат да бъдат поставени от един уебсайт/платформа, единствено ако настройките на браузъра позволяват това и могат да бъдат използвани с цел съхраняване на елементи, като идентификатори или потребителски предпочитания.

Ако не желаете да използвате модулите Cookies, това няма да засегне функционалността на сайта, но е възможно да възникнат извесни ограничения за функции като влизане в акаунт, възможност да се възползвате от оферти, персонализация на търсенето.